Aanmelden

Als bedrijf met een of meerdere vacatures kunt u zich via onderstaand formulier kosteloos aanmelden.

De meest effectieve banenbeurs!
Werkvloer is dé succesvolle banenbeurs van Drachten en omgeving. Laagdrempelig, toegankelijk, logisch en effectief. Met inspiratiesessies en matchmakers. Gemotiveerde werkzoekenden die hún nieuwe job willen vinden.

Speciale editie
In deze speciale ‘let’s match’ editie krijgen de bedrijven en werkzoekenden een speciaal podium. Bedrijven mogen zichzelf d.m.v. een korte pitch presenteren aan werkzoekenden, er zullen inspiratiesessies gedaan worden en ook de werkzoekenden krijgen de mogelijkheid zichzelf
op een andere manier te presenteren.

Welke vacatures?
Gezien het zeer diverse aanbod van werkzoekenden zijn alle vacature houdende bedrijven welkom om zichzelf te presenteren. Het gaat om veel voorkomende vacatures op LBO en MBO niveau. Praktijkgericht dus! Ook overige vacatures, bijvoorbeeld op HBO niveau, zijn welkom.

Uw kosteloze deelname betekent:
Kant-en-klare ministand met tafel en stoelen, wervingswand, koffie, thee, broodjes, maar vooral: een verbeterd banenbeursconcept met de grootste selectie gemotiveerde baanzoekenden uit de omgeving van Drachten.

Win de Werkvloer bokaal!
Een onderscheiding voor de meest enthousiaste, leukste en meest spontane werkgevers. Dus een uitnodiging voor alle bedrijven om zich helder en origineel te presenteren. Laat de werkzoekenden kennis maken met uw bedrijf en de door u aangeboden vacatures, laat zien wat u doet. Doe mee, schrijf in!

Bedrijfsnaam*

Contactpersoon*

Straat*

Huisnummer*

Plaats*

Telefoon*

Emailadres*

Aantal personen per stand*

 

Terug naar boven